Een webpagina maken met Squarespace

Met Squarespace wordt het maken van een nieuwe webpagina niet alleen leuker en gemakkelijker, maar krijgt u ook een beter resultaat!

Het maken van een eigen webpagina
squarespace onlineHeel veel mensen hebben er al één: een eigen webpagina. Een eigen zaak, een vakantieverhaal, een actie of een onderneming. Webpagina’s kunnen voor oneindig veel doeleinden worden gebruikt. Voorheen had je voor de aanleg van een webpagina specialisten nodig. In overleg met de webdesigner kon je vaststellen hoe je eigen pagina eruit zou komen te zien. Het inhuren van een professionele kracht kan een vrij kostbare aangelegenheid worden, zeker als er geen financieel belang is bij het doel van de pagina, zoals bijvoorbeeld een verslag van uw wereldreis, of de vakantie van uw kinderen. Tegenwoordig is het mogelijk om online je eigen webpagina te ontwerpen. Programma’s als WordPress en Joomla zijn de meest gebruikte programma’s hiervoor.

Wat is Squarspace?
Squarspace is eigenlijk de nieuwste versie van een onlinemogelijkheid om zelf je eigen webpagina te maken. Nog nooit is het vormgeven van je eigen pagina zo makkelijk en leuk geweest! Door gebruik te maken van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van technologie is het bouwen en het onderhouden van een eigen webpagina een fluitje van cent. Ook is de door u gemaakte Squarespace webpagina zonder problemen of extra aanpassingen te bezoeken met heel veel verschillende mobiele apparaten.

Het grootste voordeel van Squarespace ten opzichte van zijn concurrenten is wel dat webpagina’s van Squarespace heel erg makkelijk te bewerken en te onderhouden zijn. Dit is mede tot stand gebracht doordat u alle pagina’s voor u ziet zoals ze op uw webpagina verschijnen en de wijzigingen direct online toegepast worden. Het maken van de door u gewenste pagina opmaak, inclusief foto’s en GIF’s is heel eenvoudig en maakt dat uw pagina er zeer professionele indruk krijgt.

Een ander groot voordeel wat zeker belangrijk is, is dat het direct opvalt bij het gebruik van Squarespace dat de pagina’s heel goed worden herkend door de verschillende zoekmachines. U krijgt dus veel meer zoekresultaten dan wanneer u bijvoorbeeld WordPress gebruikt met invoering van dezelfde sleutelwoorden.

Door gebruik te maken van de laatste ontwikkelingen met betrekking tot het gebruik van sjablonen en apps krijgt uw webpagina die uitstraling die u wenst. Ons team staat op de achtergrond altijd klaar voor hulp en ondersteuning.